Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مصطفی خلیلی در نشست خبری که به منظور بزرگداشت هفته تربیت بدنی برگزار  شد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ورزش کردن بین اقشار مختلف جامعه به ویژه دانش‌آموزان، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر آن طور که باید و شاید به این مهم توجه نشده و مقوله ورزش در اولویت برنامه‌ریزی مسئولان و دست‌اندرکاران قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت آموزش و پرورش، شیب تصمیمات آموزشی کشور به سمت بازگشایی حضوری مدارس است.

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در ادامه افت تحصیلی، فقرحرکتی و چاقی را از جمله آفت‌های شیوع کرونا، فضای مجازی و بی‌توجهی به تحرک بین دانش‌آموزان دانست و گفت: به همین منظور بخشنامه ۰۶ با امضای دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت به استانها ابلاغ شده و قرار است از این پس کلاس‌های تربیت بدنی با شرایط خاص به صورت حضوری برگزار شود.

بخشنامه ۰۶ برای حمایت از ورزش دانش‌آموزی ابلاغ شده

خلیلی با بیان این‌که بر اساس بخشنامه ابلاغی هیچ مدیر مدرسه‌ای حق ندارد کلاس‌های ورزش را تعطیل و یا ادغام کند، تصریح کرد: توجه به زنگ ورزش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ خط قرمز اداره کل آموزش و پرورش یزد است.

وی ادامه داد: سال تحصیلی جدید با ۲۰۳ معلم ورزش مرد و ۲۴۸ معلم ورزش زن در استان یزد آغاز شده و قرار است و ۲۵۰۰ ساعت از زمان‌های تربیت بدنی مدارس توسط پیشکسوتان ورزشی آموزش و پرورش پوشش داده شود.

فقط ۲۰ درصد سند تحول بنیادین اجرایی شده

معاون آموزش و پرورش یزد در خصوص کمبود نیروی انسانی این اداره کل در استان، تأکید کرد: آموزش و پرورش استان یزد ۱۲۵ معلم ورزش مرد و ۹۰ معلم ورزش زن برای زنگ‌های تربیت بدنی مدارس کمبود دارد.

خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در سال تحصیلی گذشته طرح کوچ به عنوان مکمل زنگ‌های تربیت بدنی در مدارس استان یزد اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دانش آموزان سالم و پویا نیاز دارد و ما تمام سعی خود را در این راستا بکار گرفته ایم.

وی با اشاره به این‌که تاکنون ۱۵تا ۲۰ درصد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شده است، اظهار کرد: افزایش آگاهی والدین نقش مهمی در ترویج فرهنگ ورزش بین دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

۹۳ درصد دانش‌آموزان یزد پایش سلامت شدند

معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد در ادامه با بیان این‌که متأسفانه ۳۵ درصد دانش‌آموزان استان یزد چاق هستند، افزود: در سال تحصیلی گذشته بالغ بر ۹۳درصد دانش آموزان در استان پایش قد و وزن شدند.

خلیلی تأمین سلامت دانش آموزان در گرو مطالبه گری والدین دانست و بیان کرد: برای سال تحصیلی جدید اجرای طرح سواد حرکتی به عنوان طرح مکمل زنگ ورزش در دستور کار معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد قرار گرفته است.

اجرای طرح ملی سواد حرکتی در مدارس یزد

وی با بیان این‌که طبق برنامه زمان‌بندی شده تا پایان مهرماه باید ۴۳ درصد دانش‌آموزان در طرح سواد حرکتی سنجش و تا پایان اسفندماه امسال نیز باید مرحله دوم طرح ملی سواد حرکتی در استان یزد اجرایی شود، گفت: طبق سند تحول بنیادین قرار است تمام فعالیت های ورزشی دانش آموزان مدرسه محور باشد.

حوزه ورزش چشم انتظار حمایت مسئولان ارشد

معاون آموزش و پرورش استان یزد خطاب به مسئولان استان خاطرنشان کرد: حال ورزشکاران و حوزه تربیت بدنی آموزش و پرورش خوب نیست و این مهم فقط با ورود جدی مسئولان ارشد ساماندهی می‌شود.

خلیلی در پایان با بیان این‌که معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد آماده همکاری با تمام هیأت های ورزشی و نهادهای فرهنگی و آموزشی است، گفت: امیدوارم بتوانیم به کمک دستگاه های شریک در حوزه ورزش بیش از پیش بحث حمایت همه جانبه از نهادینه کردن فرهنگ ورزش را در جامعه و بین اقشار مختلف اجرایی کنیم.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش یزد دانش آموزان مصطفی خلیلی اداره کل آموزش و پرورش یزد خبرگزاری فارس هفته تربیت بدنی استاندار یزد مهران فاطمی آموزش و پرورش استان یزد آموزش و پرورش یزد سند تحول بنیادین درصد دانش آموزان تربیت بدنی سواد حرکتی سال تحصیلی معلم ورزش اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم