Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، علی اکبر عزیزی در نشست فوق العاده ستاد استانی کرونا یزد با اشاره به رنگ‌بندی‌های اعلام شده کرونایی در استان و تغییر رنگ شهرستان اردکان اظهار کرد: در حال حاضر چهار شهرستان میبد، مهریز، خاتم و ابرکوه در وضعیت نارنجی هستند و در استان یزد شهرستان آبی نداریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد خاطرنشان کرد: بارها اعلام شد که اگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون به طوری جدی انجام نشود شاهد روند افزایشی ابتلا و مهم‌تر از همه بازگشت محدودیت‌ها خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در وضعیت هشدار هستیم و لازم است مردم استان یزد شب نشینی‌های خود را به حداقل برسانند و تجمع خانوادگی نداشته باشند ادامه داد: همچنین از فردا به مدت یک هفته تمام مدارس و دانشگاه‌های شهرستان‌های قرمز و نارنجی همچنین شهرستان یزد به صورت غیرحضوری خواهد بود.

عزیزی بیان کرد: تمام مراسمات و جشن‌ها در این شهرستان‌های قرمز و نارنجی تعطیل بوده و رستوران‌ها و فست‌فودها تنها امکان ارائه سرویس غذا به صورت بیرون‌بر دارند.

وی با بیان اینکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ۳۰ درصد کاهش یافته و استفاده از ماسک نیز به زیر ۴۰ درصد رسیده است ادامه داد: با این شرایط نظارت بر اصناف، صنایع به صورت جدی انجام می‌شود و افرادی که علائم بیماری دارند نباید در محل کار حضور پیدا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد خاطرنشان کرد: درخواست عاجزانه از مردم استان یزد داریم تا برای کنترل بیماری کرونا و برای اینکه عید امسال مثل دو سال گذشته نشود به رعایت پروتکل‌ها اهتمام جدی داشته باشند در غیر اینصورت بد توجه به اهمیت سلامت مردم محدودیت‌ها باز می‌گردد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز استان یزد پیک ششم کرونا تعطیلی مدارس ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنگ علوفه شروع شده است
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی